دسته : -مبانی و پیشینه نظری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 41 KB
تعداد صفحات : 20
بازدیدها : 187
برچسبها : مبانی نظری دلسوزی به خود پیشینه پژوهش خود دلسوزی
مبلغ : 16000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
دلسوزی به خود
مؤلفه های اصلی دلسوزی به خود
خودمهربانی یا مهربانی با خود
ویژگی مشترک انسانی
ذهن آگاهی
پیشینه مرتبط با دلسوزی به خود
منابع فارسی پایان نامه
منابع لاتین
***************
بخشی از متن فایل دانلودی مبانی نظری و پیشینه پژوهش فصل دوم پایان نامه دلسوزی به خود
به اعتقاد سازه دلسوزی به خود به عنوان شکلی از پذیرش خود است و نمایانگر گرمی و پذیرش جنبه های از خود و زندگی خود است که ناخوشایند هستند و شامل سه مؤلفه ی اصلی، صفت مشترک انسانی ذهن آگاهی و بیش همانندسازی است. مقیاس اندازه گیری این متغیر فاصله ای است.
دلسوزی به خود به معنی پذیرش عاطفی چیزی که در این لحظه در درون ما رخ می دهد. زمانیکه صحبت از دلسوزی انسان ها برای یکدیگر صحبت به عمل می آید این موضوع امری بدیهی به نظر می رسد اما در مورد مفهوم دلسوزی به خود موضوع پیچیده تر است و دلسوزی به خود در نگاه اول از دلسوزی برای دیگران کمی پیچیده تر به نظر می رسد، اما در واقع دلسوزی برای خود تفاوتی با دلسوزی برای دیگران ندارد. درباره چگونگی احساس و دلسوزی فکر کنید. اولین گام در شناخت این مفهوم در نظرگرفتن این موضوع است که در هنگام احساس دلسوزی برای دیگران انسان باید به این نکته توجه کند که در آن فرد در حال رنج بردن می باشد.
زمانی که ما به فرد آسیب دیده اجتماعی توجه می کنیم در واقع برای تجربه رنج ایشان احساس دلسوزی می کنیم.
...
برودهید و همکاران پژوهشی در زمینه تأثیر محافظتی دلسوزی به خود و حمایت اجتماعی در پیشگیری از بیماری ها انجام دادند و در پژوهش به این نتیجه رسیدند که فراهم بودن دلسوزی و حمایت اجتماعی بیشتر ما را در برابر بیماری و حتی مرگ محافظت می کند.
برومت در پژوهشی که در زمینه طول عمر افراد و دریافت دلسوزی و حمایت اجتماعی انجام داد، به این نتیجه رسید که بیماران قلبی و عروقی که دلسوزی بیشتری دریافت می کنند طول عمر طولانی تری نسبت به بیمارانی با شرایط مشابه دارند که چنین دلسوزی و حمایتی را دریافت نمی کنند.
هواک لی، ماسی،بزری، کاسیوپو در مطالعه خود در زمینه ارتباط میان میزان دریافت دلسوزی و حمایت سایرین ارتباط معکوس دارد.
ویلیامز،استارک و فوستر ارتباط میان دلسوزی به خود، انگیزش و اهمال کاری را مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه که روی 63 دانشجو انجام گرفت (84 درصد زن و 16 درصد مرد با میانگین سنی 21 سال) این نتایج حاصل شد که افراد دارای خوددلسوزی بالا به صورت چشمگیری اضطراب هیجانی کمتر و تمایل به اهمالکاری کمتری نسبت به افراد با خود دلسوزی پایین یا متوسط گزارش کرده اند. در این مطالعه نشان داده شده که ارتباط منفی با اضطراب انگیزشی دارد و سطوح بالای دلسوزی به خود با سطوح پایین نگرانی و هیجان پذیری همبستگی دارد. ضمنأ هر سه مؤلفه مهربانی به خود، ویژگی مشترک انسانی و ذهن آگاهی با نگرانی و هیجان پذیری همبستگی منفی دارند. افراد با نمره خود دلسوزی بالا احتمالأ خودتردیدی و اضطراب امتحان را که عوامل مؤثر در پیشرفت رفتارهای اهمالکاری هستند بهتر می توانند کنترل کنند.
...
خرید و دانلود آنی فایل