مقاله استراتژیک و تحلیل اسوات شرکتهای بزرگ دنیا

مقاله استراتژیک و تحلیل اسوات شرکتهای بزرگ دنیا مقاله استراتژیک و تحلیل اسوات شرکتهای بزرگ دنیا

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 3458 KB

تعداد صفحات : 108

بازدیدها : 306

برچسبها : دانلود مقاله استراتژیک شرکتهای بزرگ

مبلغ : 8000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله بررسی استراتژیک - آنالیز و تحلیل اسوات swot شرکت های بزرگ دنیا

در این مقاله به بررسی تاریخچه و مقدمه ای از شرکتهایی که در فهرست زیر می آید پرداخته می شود ، سپس موضوعاتی چون چشم اندازها، ارزشها و فرهنگ سازمانی ، مدیران ، بررسی اسوات ، ماموریت ، منابع انسانی، فروش و سایر موارد در این شرکت های بزرگ دنیا بررسی و تحلیل می شود. در زیر به فهرست این شرکتها وئ در ادامه نیز چکیده ای از بخشهای مختلف این مقاله آورده می شود.

استراتژیک شرکت های بزرگ دنیا

فهرست

شرکت کوکاکولا

شرکت جنرال الکتریک

شرکت جنرال موتورز

شرکت هوندا

شرکت HP (هیولت پکارد )

شرکت مزدا

شرکت نوکیا

شرکت دل

شرکت سامسونگ

سیاست های شرکت کوکاکولا

شخصیت بابانوئل یا سانتاکلوز آمریکایی ، اولین بار توسط شرکت کوکاکولا ساخته شد و این شخصیت بارش سفید و بلند خود و با کاپشن قرمز خود در سال 1931 در تبلیغات این شرکت ظاهر شد و به تبلیغ نوشابه های این شرکت پرداخت .

ترکیبات و ملاحضات

سوای طعم دوست داشتنی و وسوسه برانگیز باید به نکات دیگری هم توجه نمود . نوع ترکیباتی که اخیرا در این نوع نوشیدنی ها به کار می رود با ترکیبات اولیه ان بسیار متفاوت است و به تعبیری می توان گفت نمونه های اولیه بسیار سالم تر بودند .

فرهنگ سازمانی و ارزشها در شرکت جنرال الکتریک

ارزشها کلید موفقیت جنرال الکتریک است. ارزشها فراتر از کلمات هستند و روح جنرال الکتریک را منعکس می کنند و راهنمایی برای حرکت و رفتار در بطن تغییرات به شمار می آیند. بیش از 120 سال است که جنرال الکتریک به خاطر عملکرد و روح خلاقش تحسین شده است. مجله فورچون در سال 2006 برای ششمین بار شرکت را به عنوان اولین رتبه در شرکتهای تحسین برانگیز معرفی کرده است. از دیدگاه شرکت، ارزشها همه چیز است. شرکت کسانی را که به ارزشها بها نمی دهند کنار می گذارد هرچند کارشان نتیجه بخش باشد. ارزشها در شرکت عبارت است از: اشتیاق، کنجکاوی، ابتکار، پاسخگویی، همراهی، تعهد و هیجان.

منابع انسانی جنرال موتورز

۳۳۵ هزار نفر کارکنان شرکت در بیش از ۳۰ کشور جهان مشغول به کار هستند. برنامه آموزش منظم کارکنان در دستور کار شرکت قرار دارد. برای رسیدن به سطح استاندارد، کارکنان تشویق می شوند تا سالانه ۲۰ ساعت آموزش مربوط به اهداف شغلی خود را بگذرانند. در سال ۱۹۹۷ نیز دانشگاه جنرال موتورز در راستای توجه به یادگیرندگی سازمان و حرکت به سمت یک سازمان یادگیرنده تاسیس شد. ریچارد واگونر مدیرعامل شرکت همواره کارکنان شرکت را اعضای تیم جنرال موتورز خطاب می کند و معتقد است شرکت جز این، سرمایه ای عظیم ندارد.

فروش

جنرال موتورز سالهاست که مقام برتر را در تولید و فروش انواع خودروها در جهان داراست. در سال ۲۰۰۶، پنجمین شرکت برتر و اولین شرکت خودروساز برتر در لیست ۵۰۰ شرکت برتر جهانی مجله فورچون بود. درآمد شرکت در این سال نزدیک به ۲۰۰ میلیارد دلار و سود ۲ میلیارد دلار بود.

تحقیق و توسعه شرکت هوندا

نام اولیه شرکت هوندا، موسسه تحقیقات فنی هوندا بود که بعدها به شرکت هوندا موتورز تغییر نام داد. این اندیشه ریشه در بافت فکری بنیانگذار شرکت، سوئی شیروهوندا داشت که با وجود آنکه سهم چندانی از تحصیلات رسمی نداشت اما مکانیکی ماهر و مبتکر محسوب می شد. به همین جهت در 1957 اولین واحد مستقل تحقیق و توسعه شرکت تأسیس شد. پس از تأسیس شرکت هوندای آمریکایی، واحد تحقیق و توسعه آن در 1984 افتتاح شد. عرضه اولین خودروهای مسابقه ای و نیز موتورهای دیزلی گازوئیل سوز و توجه به صرفه جویی جدی در مصرف بنزین حتی قبل از بحران نفتی سال 1970 از ویژگی های تحقیقاتی شرکت هوندا محسوب می شود. هوندا

سبک مدیریتی شرکت HP

شرکت HP به دلیل توانایی در رهبری خوب کارکنان و تأثیر مثبت بر اجتماع، به عنوان یک مدل موفق از مدیریت شرکت مطرح است. این مدل موفق برای کسب و کار از همان ابتدا الگوی تمام عیار سایر شرکتهای دره سیلیکون شد. بسیاری از شرکتهایی که امروزه در زمینه کسب و کار رایانه فعالیت می کنند با دست انسانهایی اداره می شوند که در شرکت HP رشد کرده اند و راه و روش هیولت و پکارد را می شناسند؛ از آن جمله استیووزیناک است که یکی از کارکنان HP بود و اساسا مدل رایانه اپل I را او به HP پیشنهاد کرد و سپس از شرکت جدا شد؛ و با استیوجابز شرکت رایانه ای اپل را تاسیس کرد.

توسعه منابع انسانی شرکت مزدا

تشویق و بالا بردن سطح آموزش نیروی انسانی

تربیت نیروهای متخصص و متناسب با هر جایگاه کاری

ایجاد فضای کار پویا که امکان رشد و پیشرفت برای همه کارمندان فراهم باشد.

اقدامات مرتبط با محصولات و تکنولوژی

افزایش سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه به میزان 30 درصد

افزایش سرمایه گذاری های کلان به میزان 50 درصد در چهار سال آینده

بهبود ساختار تجاری شرکت از طریق تغییر مدل تجاری فعلی و توسعه مدل های تجاری جدید

استراتژی شرکت سامسونگ

اهداف لی کان هی رهبر سامسونگ، برای دهه آینده بسیار جامع و متنوع است. او اعلام کرده که استراتژی او دستیابی به جایگاه یکی از بزرگترین سازندگان خودرو جهان تا سال 2010 میلادی خواهدبود. او برای این کار، سرمایه گذاری 13 میلیارد دلاری را درنظر گرفته است. او معتقد است سامسونگ برای بقا راهی ندارد جز آنکه به یک شرکت درجه اول تبدیل شود. او سامسونگ را متعهد کرده است که برای توسعه نسل جدید فناوری مانند سخت افزارها و نرم افزارهای چندرسانه ای و مهندسی زیستی، 75 میلیارد دلار سرمایه گذاری کند.

لی براین باور است که تغییرات در 5 تا 10 سال آینده بی تردید بیش از تغییرات 100 سال گذشته خواهدبود، همانگونه که تغییرات 100 سال گذشته بیش از تغییرات 500 سال پیش تاکنون بوده است.

فرآیند مدیریت استراتژیک

استراتژی: ابزاری است برای دستیابی به اهداف بلند مدت سازمان.

مراحل مدیریت استراتژیک بر اساس چرخه PDCA دمینگ و بصورت زیر است:

- تدوین استراتژی

- اجرای استراتژی

- ارزیابی استراتژی

- اصلاح و بروز رسانی استراتژی

یکی از ابزارهای مورد استفاده جهت مدیریت استراتژیک آنالیز SWOT می باشد.

Strength: نقاط قوت

Weakness: نقاط ضعف

Opportunity: فرصت ها

Threats: تهدیدها

نقطه قوت: نقطه قوت یک سازمان یک کاربرد موفق از یک شایستگی یا بهره برداری از یک عامل کلیدی در جهت توسعه رقابت پذیری شرکت می باشد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید