پرسشنامه مهارتهای زندگی فرم بلند محمد خانی و همکاران

پرسشنامه مهارتهای زندگی فرم بلند محمد خانی و همکاران پرسشنامه مهارتهای زندگی فرم بلند محمد خانی و همکاران

دسته : پرسشنامه

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 9

بازدیدها : 290

برچسبها : پرسشنامه مهارتهای زندگی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

پرسشنامه مهارتهای زندگی فرم بلند محمد خانی و همکاران - آزمون سنجش میزان برخورداری از مهارتهای زندگی

پرسشنامه دانلودی آزمون مهارتهای زندگی فرم بلند محمد خانی و همکاران (Live Skill Inventory) جهت سنجش میزان برخورداری آزمودنی از مقیاسهای مهارت زندگی

پرسشنامه مهارت زندگی شامل ۱۴۴ سؤال بوده و ۱۹ خرده مقیاس را تشکیل می دهد که این خرده مقیاس ها به شرح زیر می باشند :

۱. خودآگاهی ۲٫ داشتن مهارت در زندگی ۳٫ مهارتهای مربوط به ارتباط های انسانی۴٫ روابط بین فردی۵٫ تصمیم گیری۶٫ بهداشت و سلامت روانی ۷٫ بهداشت و سلامت جسمانی۸٫ مهارت های حل مسئله ۹٫ مهارت های مشارکت و همکاری۱۰٫ تفکر خلاق ( خلاقیت )۱۱٫ تفکر انتقادی۱۲٫ نشان دادن مسئولیت های فردی ۱۳٫ درک و ارتقای اصول آزادی ، عدالت و تساوی ۱۴٫ شرکت در فعالیت هایی که منافع را بهبود می بخشند ۱۵٫ نشان دادن رفتارهای اجتماعی۱۶٫ شهروند جهانی شدن۱۷٫ مهارت های حرفه ای۱۸٫ مهارت-های مربوط به رعایت و به کارگیری نکات ایمنی۱۹٫ مهارت های استفاده از فناوری اطلاعات

روش نمره گذاری پرسشنامه

این پرسشنامه دارای طیف لیکرت (۵ گزینه ای) می باشد و توسط قیاسی، ساختارسازی شده است. بدین ترتیب که گزینه ی عدم مهارت نمره ی صفر، ضعیف نمره ۱، نسبتاَ ضعیف نمره ی ۲، نسبتاَ قوی نمره ی ۳ و قوی نمره ی ۴ را به خود اختصاص می دهد. از این رو می توان اذعان داشت که بالاترین نمره ی آزمودنی در این پرسشنامه، ۵۶۷ و پایین ترین نمره، صفر می باشد. هر قدر نمره فرد به سوی بالاترین میزان گرایش یابد، مهارتهای زندگی اکتسابی وی، بیشتر می باشد.

اعتبار و روایی پرسشنامه

به منظور بررسی روایی پرسشنامه پس از تدوین سوالات ۱۰ نفر از صاحب نظران حیطه برنامه ریزی درسی به منظور سنجش و روایی بیرونی (صوری و ظاهری) و روایی درونی(سازه و محتوایی) آن استفاده شده و روایی ظاهری و محتوایی آن مورد مورد تایید قرار گرفته است.

در تحقیق عباسی به منظور سنجش اعتبار پرسشنامه، پس از اجرای مقدماتی بر روی ۳۰ نفر از نمونه های تحقیق، با استفاده از روش های آلفای کرونباخ، ضریب ۹۷/۰ به عنوان ضریب اعتبار، محاسبه گردید.

در تحقیق دیگری که توسط یارمحمدی واصل و همکاران انجام پذیرفت، این پرسشنامه بر روی ۶۰۰ دانشجو اجرا گردید و با تاکید بر روش آلفای کرونباخ، ضریب ۹۵/۰ به عنوان مهر تاییدی بر مطلوب بودن شاخص های روانسنجی این ابزار زده شد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید