مقاله چاقی و اضافه وزن و رابطه درصد چربی بدن با فعالیت بدنی و عوامل خطرزای قلبی عروقی

مقاله چاقی و اضافه وزن و رابطه درصد چربی بدن با فعالیت بدنی و عوامل خطرزای قلبی عروقی مقاله چاقی و اضافه وزن و رابطه درصد چربی بدن با فعالیت بدنی و عوامل خطرزای قلبی عروقی

دسته : -علوم پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 20 KB

تعداد صفحات : 20

بازدیدها : 252

برچسبها : چاقی اضافه وزن بیماری قلبی عروقی

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله چاقی و اضافه وزن و بررسی رابطه بین درصد چربی بدن با میزان فعالیت بدن و عوامل خطرزای قلبی - عروقی مردان

مقاله چاقی و اضافه وزن و بررسی رابطه بین درصد چربی بدن با میزان فعالیت بدن و عوامل خطرزای قلبی - عروقی مردان

مقدمه و بیان مسأله

بیش از 2000 سال است که اطلاعات پزشکی اثرات اضافه وزن را روی بیماری ها و مرگ و میر نشان داده است. در آن زمان بقراط تشخیص داد که مرگ ناگهانی در میان افرادی که به طور طبیعی چاق هستند نسبت به افراد لاغر بیشتر رایج است و این موضوع در عرض 50 سال گذشته بسیار مورد بحث بوده است.

در سالهای اخیر درک اهمیت توزیع چربی، به ویژه چربی شکمی به عنوان عامل خطرزا برای بسیاری از بیماری ها و مرگ و میر ناشی از آنها مورد توجه پژوهشگران بوده است. یافته های پژوهشی نشان می دهد که چربی درون شکمی یا احشایی، بیش از چربی زیرپوستی مسئول افزایش خطر بیماری هاست.

با توجه به این موضوع که افراد چاق بیشتر در معرض خطر ناتوانی های جسمانی، اجتماعی و روانی قرار دارند، کم تحرکی و چاقی به عنوان یکی از مهمترین عوامل تهدید کننده سلامت و تندرستی در همه کشورهای دنیا در نظر گرفته می شود همچنین مطالعات انجام شده در شروع قرن بیستم نشان داد که توزیع چربی موضعی نقش مهمی در مرگ و میر افراد دارد، هر چند تا پایان جنگ جهانی دوم در این زمینه فعالیت چشمگیری انجام نشد. اما پس از آن، نتایج مطالعات نشان دادند که افراد چاق با توزیع چربی بدن آندروئید یا مردانه نسبت به افراد با چاقی ژینوئید یا زنانه بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت هستند. بررسی های کلینیکی و همه گیر شناسی در سال 1980 نیز وجود ارتباط بین توزیع چربی بدن و افزایش خطر مرگ و میر را تأیید کردند. همچنین پژوهشگران به وجود رابطه بین فعالیت های جسمانی و بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی- عروقی پی بردند. البرایت و یولاک اظهار می دارند، که دلیل افزایش جمعیت مبتلا به بیماری های قلبی-عروقی، کم تحرک است و اجرای فعالیت های منظم و مستمر جسمانی می تواند از توسعه بیماری های قلبی-عروقی جلوگیری کند چاقی شکمی خطر ابتلا به پرفشار خونی، بیماری های قلبی - عروقی، افزایش انسولین خون، دیابت، بیماری های مربوط به کیسه صفرا، سکته مغزی و سرطان سینه و رحم را افزایش می دهد.

هدف کلی پژوهش حاضر بررسی رابطه بین (WHR)، (BMI) و درصد چربی بدن با میزان فعالیت بدنی و عوامل خطرزای قلبی- عروقی در جامعه مردان 30 سال به بالای قزوین است.

درصد چربی بدن (%BF)

نسبت وزن چربی بدن به وزن بدون چربی بدن بر حسب درصد که در این تحقیق با استفاده از اندازه گیری ضخامت چربی زیر پوستی سه ناحیه سه سر بازو، شکم و فوق خاصره ای و فرمول مربوط محاسبه می شود.

تری گلیسرید (TG)

شکل ذخیره شده چربی در بدن انسان که هر مولکول آن از سه ملکول اسید چرب و یک مولکول کلسترول تشکیل شده است. در حالت ناشتا تری گلیسیرید های ذخیره شده در بافت های عضلانی و چربی تجزیه شده و اسیدهای چرب حاصل برای استفاده به بافت های مختلف منتقل می شوند در پژوهش حاضر میزان تری گلیسرید در cc5 خون مورد نظر است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید