دسته : معماری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 2494 KB
تعداد صفحات : 110
بازدیدها : 308
برچسبها : طراحی غرفه غرفه نمایشگاهی
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلپروژه بررسی طراحی غرفه های نمایشگاهی
این پروژه شامل 6 فصل کلی می باشد که عبارتند از: فصل اول شناخت موضوع و طرح مسئله، فصل دوم تاریخچه محصول، فصل سوم : ایده پردازی و طراحی، فصل چهارم تجزیه و تحلیل ایده ها، فصل پنجم : تصمیم گیری و فصل ششم: تکمیل و اجرا.
در این پروژه از تصاویر و طرح های گرافیکی متعدد استفاده شده است و دارای منابع نیز می باشد.
در این پروژه تلاش کردیم تا با برطرف سازی مشکلات موجود و طراحی محصولی جدید در این زمینه نیاز استفاده کننده را شناسایی کرده و آن را بر طرف نماییم و در جهت مرتفع ساختن آن نیازمند یک روند مناسب طراحی بودیم و کوشیدیم تا با دست یابی به یک روند مناسب به نتایج تعیین شده در این پروژه برسیم.
نمونه های موجود غرفه ها دو نوع هستند : غرفه های پیش ساخته و خودساز.
در این پروژه منظور از غرفه بیشتر غرفه هایی بود که در نمایشگاه بین المللی به تبادل اطلاعات می پردازند تا به نمایش محصولی خاص.
از تمامی شرکتهای بازرگانی، اقتصادی، فرهنگی، تولیدی، خدماتی و غیره که هر یک فعالیت و یا محصولی برای ارائه دادن در نمایشگاه ها دارند، گرفته تا طراحان غرفه های نمایشگاهی، تولید کنندگان اجزای غرفه و سازندگان غرفه ها در نمایشگاهها، هر یک به نحوی از این محصول استفاده می کنند.
محصول طراحی شده از این دیدگاه که طراح باید قوانین موجود را مد نظر داشته باشد و کدها و استانداردهای مر بوطه را رعایت کند، فرقی با محصولات دیگر ندارد البته این موارد بسته به افزایش حمایت مصرف کننده و توسعه بازارهای فراتر از مرزهای ملی دگرگون می شود.
ترتیب مراحل فرایند طراحی سه جنبه را که باید مورد ملاحظه قرار گیرد مشخص می سازد:
1) مقررات ملی، بین المللی.
2) رهنمود های تهیه شده بر اساس کدها واستانداردها.
3)مسائل کلی مربوط به ایمنی و مسئولیت در برابر محصول.
همیشه هر محصولی با محیط اطراف خود ارتباط برقرار می کند و همان طور که محصول می تواند روی محیط تاثیر گذار باشد محیط نیز روی محصول تا ثیر گذار است. این تاثیر یا به صورت عملکرد مثبت است و یا منفی.
همیشه هر محصولی از اجزاء کوچکتری تشکیل می شود، غرفه ها نیز از اجزاء کوچکتری تشکیل شده اند. که یکی از اصلی ترین قسمتهای هر غرفه دیوارهای آن می باشند ابتدا تنها دیوارها در فرمهای ساده بودند اما امروزه در اشکال و فرمهای مختلف طراحی و ساخته می شوند.
در ساخت غرفه های نمایشگاهی متناسب با طرح و فرم غرفه از اتصالات مختلف استفاده می شوند.
اگر امکان استفاده از اتصالات وجود داشته باشد، آنگاه قطعه می تواند از دو یا چند بخش ساخته شود. این بخش ها ممکن است به وسیله فرایند ساخت مشابه یا متفاوتی ساخته شوند.
برای ساخت غرفه ها از اتصالات چسبی و مکانیکی استفاده می شود.
در برآورد کردن هزینه های طراحی، لازم است به خاطر داشته باشیم که هزینه ساخت یک غرفه به همان اندازه که به روش تولیدش بستگی دارد، به متریال انتخابی آن نیز وابسته است.
در طی این پروژه تلاش بر این است تا روندی برای پیشبرد پروژه انتخاب شود تا به بهترین حالت مشکلات را برطرف نماید؛ بر این اساس و با توجه به انتظارات استاد محترم راهنمای پروژه روند کلی پروژه بر اساس شناسایی و تفسیر مشکل به صورت کامل و همچنین شناسایی گروه های استفاده کننده است که در نهایت با این بررسی و شناسایی کامل مشکل و شناسایی دقیق نیازهای مشتری و آنالیز کامل محصول نهایی بر اساس مسایل ارگونومیک و ابعاد آنتروپومتریک، مسایل مربوط به فرم وزیبایی و آنالیز استاتیک محصول، توجه به محصول در محیط استفاده و همچنین در کنار محصولات دیگر در غرفه های نمایشگاهی و... به ارائه طرح های متنوع بر اساس لیست بایدها پرداخته و در نهایت از بین طرح های ارائه شده، طرح برتر انتخاب شده و پرزانته نهایی بر اساس این طرح صورت پذیرد.
در این غرفه ها جزئیات از پیش ساخته شده و طراح پس از گرفتن ابعاد و اندازه طرح خود را ارائه می دهد. سپس با قطعات از پیش ساخته شده طرح مورد نظر را اجرا می کنند کف این غرفه ها پوشیده از موکت می باشد که می توان انواعی از متریال های مختلف را بدان اضافه کرد.
از بزرگ ترین و مهمترین مشکلات در هر دو نوع این غرفه ها که به صورت عمده وجود دارد می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
1) نیاز به زمان زیاد برای اجرا و تخریب غرفه.
2) طریقه حمل و نقل.
3) نداشتن قابلیت استفاده مجدد و غیره.
در راستای برطرف کردن نقایص طرح های موجود و افزایش کارایی، ارائه طرحی با قابلیت های زیر لازم به نظر می رسد:
1) مدولار بودن غرفه برای.
2) سهولت در اجرا.
3) سهولت در بستن و جمع کردن محصول و...
خرید و دانلود آنی فایل