دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 174 KB
تعداد صفحات : 150
بازدیدها : 356
برچسبها : پایان نامه سنت پذیری دانشجویان
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلهدف کلی از پایان نامه حاضر، بررسی و شناخت میزان سنت پذیری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور شناخت چگونگی پذیرش و درونی کردن سنت ها در نزد آنها می باشد. هدف های جزئی تحقیق شامل موارد زیر می باشد:
الف) بررسی و شناخت عوامل خانوادگی مرتبط با سنت پذیری
ب) بررسی و شناخت عوامل اجتماعی نظیر: تحصیلات، طبقه اجتماعی، منطقه محل سکونت و...، مرتبط با سنت پذیری
ج) بررسی و شناخت عوامل فرهنگی نظیر رفت و آمدهای فامیلی و دوستانه و... مرتبط با سنت پذیری
در این پایان نامه عمده ترین عوامل موثر بر سنت پذیری از جمله خانواده که مهمترین آن است و بعد دوستان و جامعه و ... مورد بررسی قرار گرفته است. هدف از این تحقیق این است که بدانیم چرا سنت پذیری در بعضی خانواده ها و افراد با شدت زیاد و در برخی از شدت کمی برخوردار است؟ برای بررسی این مسئله دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان جامعه آماری برگزیده و از بین آنان به صورت تصادفی 100 نفر را انتخاب کرده و به وسیله پرسشنامه اطلاعاتی را از آنها کسب کردیم و اطلاعات به دست آمده در 21 جدول یک بعدی و 20 جدول دو بعدی با استفاده از آزمون X2 (خی دو) و 20 نمودار تجزیه و تحلیل شد و در نهایت به این نتیجه کلی رسیدیم که خانواده مهمترین فاکتور در سنت پذیری است و هر چه در خانواده ای پدر یا مادر سالاری بیشتر باشد، و رفت و آمد با اقوام گسترش پیدا کند، متعاقبا گرایش به سنت بودن و سنتی فکر کردن در فرد افزایش پیدا می کند. فاکتور دیگر موضوع جامعه و دوستان می باشد و هر چه فرد به سمت اینها گرایش داشته باشد از سنت دورتر می شود سنت پذیری هر چقدر در خانواده قوی و محکم باشد باز هم فرد تحت تاثیر جامعه و قرار می گیرد.
بنابراین نباید در پذیرش و درونی کردن سنت در جوانان افراط و تفریط کرد، بلکه باید حد اعتدال را رعایت نمود...
سازه مورد تحقیق این پژوهش سنت پذیری و میزان و چگونگی پذیرش آن در میان قشر جوان (دانشجو) می باشد. هدف اصلی پژوهش این بود که میزان و شدت سنت پذیری سنجیده و ارزیابی شود و در کنار این هدف، اهداف دیگری چون بررسی روابط خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی هم وجود داشت که برای رسیدن به این اهداف سعی در جمع آوری اطلاعات در مورد موضوع مورد پژوهش شد.
تمدن های بزرگ در تاریخ غالبا دو خصوصیت داشته اند : یکی هماهنگی درونی آنهاست و آن هماهنگی چیزی نیست مگر رابطه ای کم و بیش متعادل، کم و بیش قابل تعریف. میان عناعر و نهادهای اصلی پایه گذار هر یک از آن تمدنها. دوم وضعیت ستیز انگیز بیرونی آنهاست. در طول تاریخ غالبا تمدنها فضای جغرافیایی معینی را اشغال می کردند.
از متن بالا می توان نتیجه گرفت که خصوصیت عمده ی تمدنها در طول تاریخ هماهنگی درونی آنهاست که این هماهنگی درونی مسلما مربوط به سنتهاست یعنی مقررات و رسومی که در بین آنها رواج داشته بود.
گفتیم که در طول تاریخ غالبا تمدنها فضای جغرافیایی معینی را اشغال می کردند ولی شکل گیری آن فضا اساسا پدیده دفاعی، یعنی ماحصل ستیزه ها و جنگهای بیرونی با قدرتهای خارجی بود. مدرنیته نیز یک تمدن است و آن تمدن عصر جدید غرب است. تاریخ آن از خاتمه قرون وسطی آغاز شده و تاکنون ادامه دارد و جغرافیای آن حداقل در ابتدای حیاتش اروپای غربی است. نوعی هماهنگی، توضیح دهنده ی کلیت درونی آن است و یک وضعیت ستیزانگیز حضور بیرونی مدرنیته در سطح جهان را توضیح می دهد...
فهرست مطالب پایان نامه
فصل اول
چکیده پژوهش
مقدمه
بیان مسئله یا طرح موضوع
اهداف پژوهش
اهمیت موضوع پژوهش
فرضیات پژوهش
تعریف نظری و عملیاتی متغییرها
محدوده مطالعاتی پژوهش
فصل دوم
مقدمه
تعریف سنت پذیری و اصطلاحات و واژه های مرتبط با سنت پذیری
انواع سنت پذیری
عوامل موثر بر سنت پذیری
آثار و تبعات سنت پذیری
وضعیت موجود سنت پذیری در ایران و جهان
نظریه های مرتبط با سنت پذیری
چارچوب نظری
جمع بندی و نتیجه گیری
مدل مطالعاتی
فصل سوم
روش پژوهش
جامعه آماری
حجم نمونه و روش نمونه گیری
ابزار اندازه گیری (ابزار سازی)
روش جمع آوری اطلاعات
روش های تجزیه و تحلیل (آماری) اطلاعات
فصل چهارم
مقدمه
جداول توصیفی (یک بعدی)
جداول دو بعدی
نمودارها
فصل پنحم
بحث و نتیجه گیری
تنگناها و محدودیت های پژوهش
پیشنهادهای پژوهش
خلاصه پژوهش
فهرست منابع
پرسشنامه
خرید و دانلود آنی فایل